8. MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR “VRAPČIĆI”

U ponedjeljak, 28. prosinca, u Koprivnici je odigran 8. međunarodni košarkaški turnir “Vrapčići”, na kojem su učestvovale djevojčice rođene 2003. godine i mlađe.

Turnir se igrao u dvorani “Branimir” OŠ “Antun Nemčić Gostovinski” (Školska 5, 48000 Koprivnica), a na njemu je nastupilo 5 jakih ekipa iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske. Očekivale se još i jedna ekipa iz Slovenije koja je otkazala u posljednji trenutak jer nisu mogli doputovati, no i ovako su na turniru sudjelovale odlične ekipe – Pomurje iz Murske Sobote i Kanizsa iz Nagykanizse su već godinama u samom vrhu slovenske i mađarske košarke. Da bi turnir bio potpun, učestvovali su i ekipa Dubrava-BLC iz Zagreba, te naši prijatelji i vječiti konkurenti iz lokalnog okruženja, Podravac iz Virja.

KONAČNI POREDAK NA TURNIRU:

1. POMURJE, Murska Sobota, Slovenija
2. KANIZSA, Nagykanizsa, Mađarska
3. KOPRIVNICA, Koprivnica
4. PODRAVAC, Virje
5. DUBRAVA-BLC, Zagreb

Nagrade najboljima dodijelili su dopredsjednik košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije g. Danijel Crnjak, dogradonačelnik grada Koprivnice g. Mišel Jakšić te predsjednik Ženskog košarkaškog kluba Koprivnica gđa. Aleksandra Baranašić.

MVP VRAPČIĆ (najbolja igračica) – Blaža Čeh (Pomurje)
NAJPRECIZNIJI VRAPČIĆ (najbolji strijelac) – Doroteja Laljek (Koprivnica)
NAJBOLJA PETORKA TURNIRA – Kötő Luca (Kanizsa), Horváth Lili (Kanizsa), Blaža Čeh (Pomurje), Aneja Stojko (Pomurje) i Doroteja Laljek (Koprivnica)

ŽKK Koprivnica zahvaljuje se uvaženim gostima, sponzorima te roditeljima koji su pomogli oko realizacije ovog turnira.