ALL STAR Z18

Selekcija u završnici utakmice bolja od prvakinja, Iva Ilić najbolja tricašica!
ŽKK Koprivnica kao prvak juniorske lige dobila je čast organizirati All Stars susret protiv selekcije, ekipu sastavljenu od najboljih košarkašica ostalih klubova. Osim same utakmice, održano je i natjecanje u šutiranju trica, a podijeljene su i medalje za osvojena prva tri mjesta.
Krenimo redom.Nakon podjele medalja i individualnih priznanja, započeo je susret.
Dok se u prvoj četvrtini tražila Iva Ilić, inicijativu je preuzela Emily Lončarek. Sjajnom igrom predvodi svoju momčad do vodstva 22:16 nakon uvodnih deset minuta protiv petorke sastavljene od igračica Podravca.
Iako smo zbog pravila pasarele drugu četvrtinu morali igrati u nešto slabijem sastavu, djevojke su održale prednost. Poluvrijeme 43:36.
Uslijedilo je natjecanje u tricama gdje su, što se tiče naših igračica, sjajan šut pokazale Emily i Valentina Šestak, dok je Iva s 11 bodova osvojila nagradu najbolje tricašice. Bravo!
Drugo poluvrijeme, druga priča. Obzirom da nas je u sastavu bilo samo osam, treću četvrtinu zbog prethodno spomenutih pravila nisu mogle igrati Iva i Emily, redom naše najbolje igračice u utakmici. Vjerojatno su svi vjerovali kako će se baš tada lomiti utakmica u korist selekcije, ali naše djevojke su pokazale da se i bez Ive i Emily može igrati na visokoj razini. Pogotovo Valentina Šestak, koja je uz Petru Mihalić predvodila treću četvrtinu.
U završnicu utakmice ušlo se izjednačeno uz mnoge izmjene vodstva, dok je selekciju bolje išao šut. Iako smo sve imali u svojim rukama, nismo uspjeli pobijediti.Konačan rezultat susreta bio je 85 : 89 u korist selekcije.
Kako god bilo, susret je opravdao All Stars naziv. Puno poena, sjajni potezi i ispunjena dvorana.
Čestitke svim ekipama, te djevojkama na individualnim priznanjima!