Z12 ekipa, treća u Hrvatskoj, na prijamu kod gradonačelnice

Koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak organizirala je prijam na kojem je čestitala igračicama i vodstvu Ženskog košarkaškog kluba Koprivnica na osvojenom trećem mjestu na Prvenstvu Hrvatske za djevojčice do 12 godina.

– Grad puno ulaže i sve one infrastrukturne objekte da bi vi mogli postizati rezultate. Naravno, uz predsjednika i trenerice zaslužni su i vaši roditelji koji vam omogućavaju da svoje slobodno vrijeme posvećujete sportu, što znači da ste odlučile zdravo živjeti i biti sportašice – istaknula je gradonačelnica Želježnjak, koja je mladim košarkašicama u budućnosti poželjela da postanu i prvakinje Hrvatske.

Na prijamu su uz gradske čelnike bili i predsjednik ŽKK Koprivnice Dražen Hegedušić, trenerica Marica Korolija i pomoćna trenerica Karla Hrženjak te brončane košarkašice.

Ekipu su činile Doroteja Laljek (kapetanica i najbolji strijelac tunira), Vanda Žauhar Henezi, Anja Čavljak, Matea Kapetanić, Tea Kovačić, Melani Granželić, Klara Šerbetar, Lorena Lončarek, Lara Kapusta, Nina Kovačević, Deona Pribanić i Saša Škribanek.

Predsjednik Hegedušić zahvalio je Gradu na podršci i naglasio kako su igračice ove generacije budućnost kluba i košarke u Koprivnici, te kako u klubu trenira 80-ak košarkašica koje također postižu zapažene rezultate.

Gradonačelnica je igračicama, trenericama i predsjedniku predala i skromne poklone, a ispred Gradske vijećnice uslijedilo je zajedničko fotografiranje.

ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA